Zastaviť prehrávanie

Pre priateľov…

Milí moji priatelia,

ako sa mi máte? Dúfam, že dobre a v rámci normy, ste spokojní a zdraví. Chcem Vám napísať, že si Vás vážim, mám rád a cením si Vás. Ste mi oporou, silou v životných situáciach, za to Vám naozaj zo srdca a úprimne ďakujem. Priateľstvo je veľmi cenný, krásny a krehký dar, ktorý upevňuje dôvera, pochopenie, pocit, že nie sme tu sami a navzájom nám na sebe záleží. Pomoc je vlastne dobrý pocit, v ktorom je zmysel, nádej, aj láska !

Zajtra by moja drahá mamička Kamilka oslávila 51. rokov. Už deväť rokov sa na mňa pozerá z neba a stráži ma ako malý čistý anjelik, ktorý mi chodí na pomoc, svojim krídlom mi zotrie tečúce slzy po tvári. Spomienka má veľkú silu, poteší, povzbudí, zohreje srdiečko a v duši pohladí iskrou šťastia.

Považujem za hlúposť a mýtus názory, že spomienky sú zlé a zbytočne nás zraňujú, ubližujú a nedovolia nám voľne dýchať… Celý náš život sprevádzajú spomienky, a preto sa môžme posúvať ďalej, spravodlivo hodnotiť, zlepšovať svoj život a učiť sa milovať život v správnych hodnotách, ktoré sú jeho základom a pilierom.

V nedeľu bude za mamičku aj Sv. omša. Spojme sa v myšlienkach spolu a pošlime jej krásny pozdrav tam hore do neba.

Zajtra, v sobotu o 14:00 hodine sa chystám na krásne posedenie u nás v klube Dubnica nad Váhom. Teším sa ! Okrem iného si zaspievame, pokecáme a zasmejeme sa.

Tak mi držte palce !

Pa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *