Zastaviť prehrávanie

Šport ako súčasť života !

Dovoľte mi, aby som Vám predstavil super človeka, chalana a skvelého kamaráta JURAJA MARUŠINCA, pre ktorého je šport veľkou záľubou, inšpiráciou, ale aj motiváciou do budúcnosti…

 

Okrem futbalu, bicyklovania a pravidelnej návštevy FITNESS centra, čím sa vlastne udržiava v kondícii, k JURAJOVMU životu okrem iného, neodmysliteľne patrí BEHANIE. Doposiaľ má prebicyklovaných cca 500 a nabehaných až 2 500 kilometrov. Zúčastnil sa už mnoho behov a maratónov, ako napríklad Košice, Bratislava, Banská Bystrica, Čadca, ale aj zahraničie, ako je Viedeň a mnohé iné… Behy po dedinách a podobne, ale aj regionálne. Skrátka, je to bežec telom i dušou a aj za to mu patrí veľký obdiv ! V súčasnosti má 25 medailí a každá z nich je dosiahnutá drinou, trpezlivosťou a jeho oddanosťou.

Šport nikdy neberie ako zárobkovú činnosť, skôr je pre neho relaxom a motiváciou dokázať hlavne sebe, že to má zmysel a napĺňa mu život to, čo mu dáva naozaj pocit šťastia a radosti.

Samozrejme k tomu, aby sa posunul a dostal vyššie, navštívil aj väčšie mestá. Je potrebné, aby si ho niekto všimol, dopomohol mu k vytýčeným cieľom.Na to treba aj financie, skúsenosti a rady profesionála. Preto, ak by mu niekto chcel nejakým spôsobom pomôcť, kontakt viď nižšie.

Telefón na Juraja:   0904 545 479

Ďakujem !

Komentáre sú uzavreté.